គ្រឿងផ្សំ៖
-បង្គាស្រស់
-បង្គាក្រៀម
-សាលាដ
-ត្រសក់
-នំបញ្ចុក
-ដើមគូឆាយ
-សណ្ដែកបណ្ដុះ
-ជីរ
-សំបកបាញ់ត្រាង
-ម្ទេស
-សណ្ដែកដីលីង
គ្រឿងផ្សំរសជាតិ៖
-ទឹកត្រី
-ស្ករស
-ប៊ីចេង
-ក្រូចឆ្មារ
វិធីធ្វើ៖
ដំបូង យកបង្គាទៅ ចំហុយរយៈពេល ៣ ទៅ ៥នាទី កុំឱ្យឆ្អិនពេក រួចរៀបចំបន្លែត្រសក់សាលាដ សណ្ដែកបណ្ដុះ ដើមគូឆាយ និង ជីរ ឱ្យបានរៀបរយល្អ មុនពេលយកទៅរុំ។ យក សំបកបាញ់ត្រាង ទៅត្រាំទឹក រួចស្រង់ឡើងវិញភ្លាម យកទៅដាក់លើជ្រញ់ ឬផ្ទៃរាបស្មើ។
បន្ទាប់មក យកសាលាដ ដាក់លើស្រទាប់បាញ់ត្រាង ដាក់នំបញ្ចុក បន្លែគ្រប់មុខ និង រោយបង្គាក្រៀម មុននឹងដាក់បង្គាស្រស់ ហើយរុំខ្ចប់ ជាមួយបាញ់ត្រាង ជាការស្រេច៕
អត្ថបទនេះដកស្រង់ពីគេហទំព័រ IT CAMBO
-បង្គាស្រស់
-បង្គាក្រៀម
-សាលាដ
-ត្រសក់
-នំបញ្ចុក
-ដើមគូឆាយ
-សណ្ដែកបណ្ដុះ
-ជីរ
-សំបកបាញ់ត្រាង
-ម្ទេស
-សណ្ដែកដីលីង
គ្រឿងផ្សំរសជាតិ៖
-ទឹកត្រី
-ស្ករស
-ប៊ីចេង
-ក្រូចឆ្មារ
វិធីធ្វើ៖
ដំបូង យកបង្គាទៅ ចំហុយរយៈពេល ៣ ទៅ ៥នាទី កុំឱ្យឆ្អិនពេក រួចរៀបចំបន្លែត្រសក់សាលាដ សណ្ដែកបណ្ដុះ ដើមគូឆាយ និង ជីរ ឱ្យបានរៀបរយល្អ មុនពេលយកទៅរុំ។ យក សំបកបាញ់ត្រាង ទៅត្រាំទឹក រួចស្រង់ឡើងវិញភ្លាម យកទៅដាក់លើជ្រញ់ ឬផ្ទៃរាបស្មើ។
បន្ទាប់មក យកសាលាដ ដាក់លើស្រទាប់បាញ់ត្រាង ដាក់នំបញ្ចុក បន្លែគ្រប់មុខ និង រោយបង្គាក្រៀម មុននឹងដាក់បង្គាស្រស់ ហើយរុំខ្ចប់ ជាមួយបាញ់ត្រាង ជាការស្រេច៕
អត្ថបទនេះដកស្រង់ពីគេហទំព័រ IT CAMBO
Post a Comment