គ្រឿងផ្សំ
ឆ្អឹងជំនីជ្រូក មើមត្រា ស្លឹកខ្ទឹម ហាយប៊ី អំបិល ប៊ីចេង ស្ករស ខ្ទឹមស។
វិធីធ្វើ
- ឆ្អឹងជំនីកាប់ដុំៗ រួចលាយជាមួយអំបិល ប៊ីចេង ស្ករស ទឹកត្រី ទុកប្រហែល ១៥ នាទី។ មើមត្រាវចិតសំបករួចគាស់ជាដុំៗ ចំណែកស្លឹកខ្ទឹមហាន់ល្អិតៗ ហាយប៊ីលាងទឹករួចពុះជាពីរ។
- យកឆ្នាំងដាក់ទឹកដាំឲពុះរួចបង់ឆ្អឹងជំនី បង់ហាយប៊ី ហើយស្ងោរឲជិតផុយ ទើបបង់ត្រាវចូល ហើយរំងាស់ឲផុយទាំងសាច់ ទាំងមើមត្រាវ ភ្លក់មើលតាមចូលចិត្ត ហើយរោយស្លឹកខ្ទឹមជាការស្រេច៕
Post a Comment