ស្ងោរមើមត្រាវឆ្អឹងជំនីជ្រូក



គ្រឿងផ្សំ
ឆ្អឹង​ជំនី​ជ្រូក មើម​ត្រា ស្លឹក​ខ្ទឹម ហាយ​ប៊ី អំបិល ប៊ីចេង ស្ករ​ស ខ្ទឹម​ស។
វិធីធ្វើ
  1. ឆ្អឹង​ជំនី​កាប់​ដុំ​ៗ រួច​លាយ​ជា​មួយ​អំបិល ប៊ី​ចេង ស្ករ​ស ទឹក​ត្រី ទុក​ប្រហែល ១៥ នាទី។ មើម​ត្រាវ​ចិត​សំបក​រួច​គាស់​ជា​ដុំ​ៗ ចំណែក​ស្លឹក​ខ្ទឹម​ហាន់​ល្អិត​ៗ ហាយ​ប៊ី​លាង​ទឹក​រួច​ពុះ​ជា​ពីរ។
  2. យក​ឆ្នាំង​ដាក់​ទឹក​ដាំ​ឲ​ពុះ​រួច​បង់​ឆ្អឹង​ជំនី បង់​ហាយ​ប៊ី ហើយ​ស្ងោរ​ឲ​ជិត​ផុយ ទើប​បង់​ត្រាវ​ចូល ហើយ​រំងាស់​ឲ​ផុយ​ទាំង​សាច់ ទាំង​មើម​ត្រាវ ភ្លក់​មើល​តាម​ចូល​ចិត្ត ហើយ​រោយ​ស្លឹក​ខ្ទឹម​ជា​ការ​ស្រេច៕
Tags :

Post a Comment