តើម្ហូបនេះអាចធ្វើឱ្យអ្នកស្រក់ទឹកមាត់បានដែរឬទេ?តើរូបមន្តនៃការចំអិនម្ហូបនេះមានការពិបាកដែរឬទេ?មិនមានអ្វីពិបាកនោះទេព្រោះមុខម្ហូបនេះមានភាពងាយស្រួលធ្វើជាទីបំផុត។សូមរីករាយទស្សនានូវវិធីសាស្ត្រក្នុងការចំអិនម្ហូបនេះដូចខាងក្រោម៖
១- គ្រឿងផ្សំ
- ស្វាយចាស់ល្មម
- ត្រីឆ្អើរ យកទោះឆ្អើរ រួចបេះវាជាសុំតូចៗ
- ម្ទេស និងស្លឹកជីរ
- អំបិល ប៊ីចេង ស្ករស និងទឹកត្រី។
២- របៀបធ្វើ
គ្រាន់តែអ្នកសាប់ស្វាយនោះឱ្យមានលក្ខណៈតូចៗ បន្ទាប់មកអ្នកត្រូវ យកត្រីឆ្អើរដែលអ្នកបេះរួចនោះ យកទៅច្របល់បញ្ចូលគ្នា រួចដាក់ ទឹកត្រី ស្ករស ប៊ីចេង និងអំបិលបន្តិច បន្ទាប់មកអ្នកត្រូវដាក់ម្ទេសមួយចំនួន និងជីរបន្តិចចូលទៅក្នុងចាននោះ រួចច្របល់ចូលគ្នាឱ្យចូលជាតិល្អ។
ក្រោយមកអ្នកភ្លក់បន្តិច ល្មមនឹងរសជាតិដែលត្រូវមាត់អ្នកហើយ នោះអ្នកនឹងទទួលបានម្ហូបយ៉ាងពិសេសសម្រាប់ទទួលទានបាយជាមិនខាន។
Post a Comment