គ្រឿងផ្សំ ៖
ប្រេងឆា ១ សប
ភ្លៅមាន់ ១ ភ្លៅ (សាច់ទ្រូងក៏បាន)
ម្សៅរមៀត (ឬ រមៀតបុក)
ទឹកស៊ុប ១ វែក
ខ្ញី ចិញ្ច្រាំ
ខ្ទឹមស ក្រហម ចិញ្ច្រាំ
ស្ករស
ស៊ុបខ្នរ
អំបិល បន្តិច
បាយ ១ ចានចង្កឹះ
វិធីធ្វើ ៖
ម្សៅរមៀត លាយជាមួយទឹកស៊ុប ដើម្បីទុក ឆាសាច់ និង បាយ ។
ភ្លៅមាន់លាងទឹកឲ្យស្អាត រួចស្ងោរឲ្យឆ្អិនល្អ ទុកមួយអន្លើ ។
ដាក់ប្រេងឆាដាំឲ្យក្ដៅ លីង ខ្ញី ខ្ទឹមស និង ក្រហមចិញ្ច្រាំឲ្យឈ្ងុយសិន ដាក់ម្សៅរមៀតដែលលាយរួច និង គ្រឿងទេស កូរឲ្យសព្វ ។
ដាក់ភ្លៅមាន់ចូលឆាឲ្យឡើងពណ៌រមៀត និង ក្រៀមបន្តិចសិន ទើបដួសភ្លៅទុក ហើយចាក់ បាយចូលឆាឲ្យឡើងពណ៌រមៀតដូចសាច់ រួចដួសដាក់ចានជាការស្រេច ។
By DautoCrazy.Blog / Tạo ngay!
Recent Posts
Popular Posts
-
គ្រឿងផ្សំ បាយឆា ពងទា សាច់ក្រក ខ្ទឹមបារាំង ខ្ទឹមស ទឹកប៉េងប៉ោះ ស្លឹកខ្ទឹម អំបិល ស្ករ ម្សៅស៊ុប ។ វិធីធ្វើ ១-បាយច្របាច់ឲ្យបែក សាច់ក្រក ខ...
-
១. ថែទាំបេតុង ការកករឹងរបស់បេតុង គឺ កើតឡើងដោយប្រតិកម្មរវាងស៊ីម៉ង់ត៍ និង ទឹកក្នុងដុំបេតុង។ ថែទាំបេតុង ដែលទើបចាក់ គឺបង្កើតលក្ខណ្ឌល្អ ឲ្យការច...
-
ត្រីបំពងជាមុខម្ហូបមួយមុខ ដែលជនជាតិខ្មែរចូលចិត្តបរិ ភោគមិនថារស់នៅក្នុង ទីក្រុងរឺជនបទ និងល្បីជាមុខម្ហូបខ្មែរមានរសជាតិឆ្ងាញ់។តើត្រីបំពងដែល...
-
+ ពត៌មានទូទៅ ឈ្មោះជាផ្លូវការ ព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា (Kingdom of Cambodia) - រាជធានី ភ្នំពេញ - ផ្ទៃដីសរ...
-
នៅក្នុងរដូវភ្លៀងជនជាតិខ្មែរឧស្សាហ៍ហូបម្ហូបណាដែល មានរស់ជាតិហឹរ ប្រៃ និងក្តៅ ដើម្បីកម្តៅខ្លួន និងធ្វើអោយ មានកម្លាំងធ្វើការងារច្រើន។ ក្នុងនេះដែ...
-
គ្រឿងផ្សំ ផ្លែល្ពៅ កំបោរ គ្រាប់សាគូ ស្ករស ដូងទុំ អំបិល វិធីធ្វើ ល្ពៅចិតសម្បកលាងទឹក កាត់ជាដុំធំល្មមត្រាំទឹកកំបោរកន្លះម៉ោង គ្រាប់សាគូសាង...
-
សូមចុចរួបភាពនេះមើលVIDEO គ្រឿងផ្សំ 1-ស្ពៃបូកគោ 1 2-ម្ទេសម៉ត់កូរ៉េ(chi...
-
ឆ្នាំ2013- សម័យព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា ឆ្នាំ2013- សម័យព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា ក្រដាសប្រាក់ ១,០០០រៀល ថ្មី ដែលមានរូបព្រះបរម រតនកោដ្ឋព្រះមហាវីរក្...
-
គ្រាប់ល្ពៅ ល្ពៅជាផ្លែឈើម្យ៉ាងដែលប្រជាជនខ្មែរតែងតែយកមកធ្វើម្ហូបកកូរ ប្រហើរ និងបង្អែមឬនំចំណីផ្សេងៗ។ នៅក្នុងសតវត្សទី១៦ ផ្លែល្ពៅដ៏ច្រើនរបស់ប្រទេ...
Catalog
Powered by Blogger.
Post a Comment