ថ្មីរហូត
Wednesday, July 13, 2011
ញាំគ្រឿងក្នុងជ្រូកជាមួយក្រអៅឈូក(豚内臓&蓮根サラダ)
ញាំគ្រឿងក្នុងជ្រូកជាមួយក្រអៅឈូក(豚内臓&蓮根サラダ)
ម្ហូបនេះមានរសជាតិជូរហឹរបន្តិច។ ប៉ុន្តែសម្បូរទៅដោយវីតាមីនព្រោះមាន បន្លែនិងជាតិវីតាមីនក្នុងសាច់ជ្រូកឬគ្រឿងក្នុងជ្រូកច្រើ។ ម្ហូបញាំនេះញ៉ាំជាមួយនឹងសណ្តែកដីកាន់តែមានរសជាតិថែមមួយកម្រិត។
No comments:
Post a Comment
‹
›
Home
View web version
No comments:
Post a Comment