នៅក្នុងរដូវភ្លៀងជនជាតិខ្មែរឧស្សាហ៍ហូបម្ហូបណាដែល
មានរស់ជាតិហឹរ ប្រៃ និងក្តៅ ដើម្បីកម្តៅខ្លួន និងធ្វើអោយ
មានកម្លាំងធ្វើការងារច្រើន។
ក្នុងនេះដែរខ្ញុំសូមលើកយកម្ហូបមួយមុខមកបង្ហាញគឺ ស្ងោរជ្រក់សាច់គោក្រៅឆ្នាំង។
វិធីធ្វើ៖
១. ហាន់សាច់គោស្តើងៗ រួចយកដាក់ក្លាសសេ
២. ដាំទឹកក្តៅ
៣. ហាន់ត្រសក់ ជីអាណា ម្ទេសដាក់ក្នុងចាន
៤. ពេលទឹកពុះ យកសាច់គោដាក់ចូលក្នុងចាននោះ ហើយដាក់អំបិល ស្ករ ប៊ីចេង តាមរសមាត់របស់អ្នកញ៉ាំ
៥. លើកដាក់តុញ៉ាំជាការស្រេច៕
សូមរីករាយ!!
By DautoCrazy.Blog / Tạo ngay!
Recent Posts
Popular Posts
-
គ្រឿងផ្សំ បាយឆា ពងទា សាច់ក្រក ខ្ទឹមបារាំង ខ្ទឹមស ទឹកប៉េងប៉ោះ ស្លឹកខ្ទឹម អំបិល ស្ករ ម្សៅស៊ុប ។ វិធីធ្វើ ១-បាយច្របាច់ឲ្យបែក សាច់ក្រក ខ...
-
១. ថែទាំបេតុង ការកករឹងរបស់បេតុង គឺ កើតឡើងដោយប្រតិកម្មរវាងស៊ីម៉ង់ត៍ និង ទឹកក្នុងដុំបេតុង។ ថែទាំបេតុង ដែលទើបចាក់ គឺបង្កើតលក្ខណ្ឌល្អ ឲ្យការច...
-
+ ពត៌មានទូទៅ ឈ្មោះជាផ្លូវការ ព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា (Kingdom of Cambodia) - រាជធានី ភ្នំពេញ - ផ្ទៃដីសរ...
-
ត្រីបំពងជាមុខម្ហូបមួយមុខ ដែលជនជាតិខ្មែរចូលចិត្តបរិ ភោគមិនថារស់នៅក្នុង ទីក្រុងរឺជនបទ និងល្បីជាមុខម្ហូបខ្មែរមានរសជាតិឆ្ងាញ់។តើត្រីបំពងដែល...
-
នៅក្នុងរដូវភ្លៀងជនជាតិខ្មែរឧស្សាហ៍ហូបម្ហូបណាដែល មានរស់ជាតិហឹរ ប្រៃ និងក្តៅ ដើម្បីកម្តៅខ្លួន និងធ្វើអោយ មានកម្លាំងធ្វើការងារច្រើន។ ក្នុងនេះដែ...
-
គ្រឿងផ្សំ ផ្លែល្ពៅ កំបោរ គ្រាប់សាគូ ស្ករស ដូងទុំ អំបិល វិធីធ្វើ ល្ពៅចិតសម្បកលាងទឹក កាត់ជាដុំធំល្មមត្រាំទឹកកំបោរកន្លះម៉ោង គ្រាប់សាគូសាង...
-
សូមចុចរួបភាពនេះមើលVIDEO គ្រឿងផ្សំ 1-ស្ពៃបូកគោ 1 2-ម្ទេសម៉ត់កូរ៉េ(chi...
-
ឆ្នាំ2013- សម័យព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា ឆ្នាំ2013- សម័យព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា ក្រដាសប្រាក់ ១,០០០រៀល ថ្មី ដែលមានរូបព្រះបរម រតនកោដ្ឋព្រះមហាវីរក្...
-
គ្រាប់ល្ពៅ ល្ពៅជាផ្លែឈើម្យ៉ាងដែលប្រជាជនខ្មែរតែងតែយកមកធ្វើម្ហូបកកូរ ប្រហើរ និងបង្អែមឬនំចំណីផ្សេងៗ។ នៅក្នុងសតវត្សទី១៦ ផ្លែល្ពៅដ៏ច្រើនរបស់ប្រទេ...
Catalog
Powered by Blogger.
Post a Comment